Posts Tagged 'Money Back'

Sean Moronse pyeti:


Si për të luajtur Texas Holdem është një pyetje që shumë deri lojtarët poker hyrëse kërkoni. Gjithashtu, duke qenë i suksesshëm në holdem texas në internet është shumë e ëndrrave pasionuar lojtar poker s.

Kur shumë lojtarë vijnë në Uluni-N-Go-së, ata vetëm kanë një gjë në mendje e cila është duke e bërë të holla. Shumë lojtarë vetëm do të ulen atje dhe të luajnë vështirë ndonjë duart, derisa ata në të vërtetë janë në të holla. Ata shmangur veprimin më herët nëse ata kanë një dorë përbindësh. Nëse vëreni një nga këto lojtarë, të marrin shënime në to (duke marrë parasysh do të diskutohet në kapitullin e ardhshëm) dhe të mendojnë se pse ata mund të mbajë para se të kryejnë pothuajse të gjitha patate të skuqura tuaj kundër tyre.

Lojtarët që luajnë vetëm për ndonjë vend në të holla në mënyrë tipike të rri duarkryq dhe të shikojnë të tjerët trokas njëri-tjetrin jashtë. Pasi ata marrin në të holla që do të fillojë të liroj deri, vazhdimisht duke u përpjekur për të dyfishtë shpesh ose ata do të vazhdojnë të luajnë të shtrënguar dhe shpresoj se dy të tjerët në të holla do të trokas njëri-tjetrin para se blinds tyre janë hëngrën.

Shumë njerëz pyesin, "Cila është strategjia më e mirë për të përdorur në qoftë se ju jeni vetëm duke u përpjekur për të bërë të holla?" Përgjigja për këtë pyetje është për të luajtur shumë të ngushtë gjatë gjithë Uluni-N-Shko turneut. Në shumicën Uluni-N-Go-së do të hyjë në, ju do të luajë dhe të fitojë duart e vetëm sa më herët që të ju jap një pirg chip t'ju zgjasë gjatë gjithë turneut. Kështu që është e mençur për të luajtur ngushtë deri në të holla dhe pastaj pasi të keni arritur të holla ju duhet të masë të madhe të liroj deri lojë tuaj. Kuptoni se ju jeni tashmë në të holla, kështu që nëse ju mund të dyfishtë deri një herë apo dy herë dhe madje edhe të trokas nga një person, atëherë është e qetë me vela nga këtu për të fituar. Natyrisht, ju nuk mund të garantohet së pari çdo kohë. Ajo thjesht Aint gonna të ndodhë. Rreh të këqija janë një pjesë e poker, duke qenë në gjendje për të nuk anim është një tjetër.

Këtu janë disa këshilla më të madh në sigurimin e vendin e parë në një Uluni-N-Go. Kur ju të luajnë për vendin e parë që ju duhet të mbani mend që të bëhet një lojtar i fituar Uluni-N-Shko, ju do të keni për të xhiruar për vendin e parë në çdo kohë dhe jo vetëm shqetësuese në lidhje me bërjen e parave. Duke u përpjekur për të vetëm të mbajë në për të bërë vendin e 3 dhe në të holla nuk do të shkurtojë atë nëse kjo është opinion juaj i përgjithshëm mbi situatën. Në mënyrë të qartë, ndonjëherë ju do të keni një kryesim të madh chip mbi lojtarët e tjerë dhe ju keni asgjë tjetër përveç së pari në mendje, por ajo që unë jam duke folur rreth është kur ju jeni ulur në më të ulët në fund të mesëm të patate të skuqura turneut. Ju gjithmonë duhet të mbani mend se shtëpia zakonisht merr një pjesë goxha të madhe të çdo Uluni-N-Shko blerë në, 10% e cila është lloj i qesharake. Nëse ju provoni duke bërë 3 dhe kjo është ajo, fitimet tuaja nuk do të jetë shumë e shumë dhe ju nuk do të jetë në gjendje të bëjnë një jetë duke luajtur Uluni-N-Go-së me këtë mendim. Ju keni për të përgatitur mendërisht veten për të parë çdo kohë! Një vend të parë të përfundojë zakonisht paguan 2-3 herë më shumë se e treta kështu që vetëm për shkak se ju të bëni atë në paratë që ju nuk mund të le UP!

Për të fituar para, ju jeni do të duhet të përzierje në një plan të ngushtë lojë me lojë agresive, por ende të luajë zgjuar në të gjitha kohët. Ju duhet për të luajtur ngushtë në fazat e hershme, ndërsa ende duke marrë shanset si. Që blinds gjatë kësaj kohe do të jetë minutë, ju mund të merrni më shumë shanse dhe në qoftë se ju ndodh që të humbni një pjesë të madhe të rafte tuaj atëherë blinds ende nuk do të kërcënojë rafte tuaj. Kur unë them shanset, unë do të thotë shanse të favorshme, të tilla si një barazim turret me mbi kartat, të hapura, etj ... Unë e shoh këtë shumë në gjithë shpejtësinë Poker apo Paradise Poker.

Mos harroni, qëllimi juaj është për të ndërtuar patate të skuqura tuaj në fazën e mesme për t'u përgatitur për fazën përfundimtare. Pasi ju të zhvilloni një pirg të rehatshme, ju mund Bosi rreth tavolinë dhe fuqi popullit jashtë kur ju jeni normalisht nuk mund. Ajo do të jetë më mirë për të dalë në fillim se sa në flluskë duke u përpjekur për të mbajtur në deri në vendin e tretë. Nuk ka asgjë të keqe me vendin e tretë, dua të them se ju jeni ende duke e bërë të holla; ajo merr vetëm 3 Vendi i tretë fiton të barabartë me fitimin e një vendi të fitojë të parë. Vetëm mos harroni, poker është e paparashikueshme mënyra makina bien, dhe ndonjëherë duart shkojnë në rrugën tuaj dhe ata nuk e bëjnë. Ju mund të duhet të presë deri në raundin e mesme ju edhe para se të merrni një dorë për të filluar ndërtimin e rafte tuaj për fazat e vona.

Për të fituar para, ju jeni do të duhet të përzierje në një plan të ngushtë lojë me lojë agresive, por ende të luajë zgjuar në të gjitha kohët. Ndëshkuar kundërshtarin tuaj për bluffing dhe t'i tregojmë kush është bosi. Praktika, praktikë, praktikë ... ju nuk mund të merrni mjaft për këtë. Mëso poker, çdo aspekt të saj. Online Texas Holdem ofron shumë eksitim për një lojtar të pasionuar poker veçanërisht nëse ju jeni të fituar kohë pas kohe. Duke ditur kokat kundërshtim poker tuaja deri gjithashtu do të shkaktojë shumë sukses.Renditjen e lartë 7 Card Stud
Tags: , ,
Kategoria: Poker Lajme