Switching From Home Based Texas Holdem Texas Holdem Online për

E enjte, korrik 15, 2010 postuar nga sunnyboy 4:58 pm
Michael J Bradley pyeti:


Online Texas Hold'em ka marrë botë nga stuhia në vitet e fundit. Në rast ju keni qenë lënë pas, ne do të merrni ju të kapur deri në shpejtësinë me botën e online poker Texas Hold'em. Unë do të supozojmë se ju keni një njohuri pune të lojës së holdem texas dhe vetëm flasin për dallimet në mes holdem texas online dhe offline.
Ka disa dallime të mëdha midis Holdem Online texas holdem texas dhe ju keni luajtur për vite në miqtë shtëpinë tuaj. Para së gjithash, nuk ka tregon në poker online. Së dyti, interface software është një nga gjërat më të rëndësishme në poker online. Dhe së fundi, ju gjithmonë mund të gjeni një lojë online.

Çfarë ndodhi me të gjitha të thotë?

Ka shumë njerëz që do të ju them se ka ende tregon në poker online. Unë nuk besoj se këtë një grimë. Ata do të thonë se në qoftë se dikush baste shpejtë ose i ngadalshëm, ju do të jetë në gjendje për të marrë një të ndjehen për lojën e tyre. E pra, çka në lidhje me lidhjet e internetit? Nëse dikush ka një lidhje të ngadaltë, ata do të luajnë intermittently. Me fjalë të tjera, ndonjëherë bast i ngadalshëm dhe nganjëherë bast shpejt. Kjo thjesht nuk është i besueshëm e mjaftueshme, kështu që nuk ka tregon në Holdem Online Texas.Playing Pozita në Texas Holdem
Tags:
Kategoria: Poker Lajme

Lini një Përgjigju